Onze edugames

Onze favorieten

Wat zijn nu onze leukste games?

Eigenlijk is dat een hele moeilijke vraag om te beantwoorden. Alles games zijn leuk op zijn tijd, maar geen enkele is leuk voor altijd. Variatie is het sleutelwoord, maar enkele van onze favorieten vind je hiernaast. Wil je nog meer ideeën opdoen?

Arduino the Game
Arduino the Game

Het begon allemaal met Arduino the Game. In deze game leren leerlingen spelenderwijs hoe ze met een Arduino diverse elektronische componenten kunnen uitlezen en aansturen.

Marketing & SEO
Begrippen spelletjes

Begrippen leren is iets wat leerlingen niet altijd leuk vinden, maar dat kunnen we leuker maken. Denk aan het uitbeelden van begrippen en ze zo te laten raden. Of wat dacht je van 30seconds met begrippen.

Escape the Classroom
Escape the Classroom

In onze lessen spelen we ook regelmatig een escapegame met de klas. Door puzzels op te lossen ontcijferen leerlingen de codes van de kluizen.

Nummer 4
En nog veel meer

Er zijn nog tal van andere spelletjes om te vormen tot iets educatiefs, denk aan triominos, codenames, hints, wie is de mol, etc..

De laatste berichten van onze blog

Hieronder vind je onze laatste blog berichten. Veel leesplezier!

WND afgelast

Aanstaand weekend zouden we eigenlijk een workshop geven over Arduino the Game op de jaarlijkse WND conferentie. Misschien voelde…

WND workshop

In de herfstvakantie kwam het heugelijke bericht dat we een workshop mogen geven over Arduino the Game op de…

Kamer van Koophandel

Deze maandag hadden wij een afspraak bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven om de inschrijving van onze VOF…